Ledigt jobb för arbetsterapeut i Gävleborg

Letar du efter ett roligt och lärorikt uppdrag som interimchef i höst? Välkommen att söka detta uppdrag! Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som enhetschef inom kommunal rehab. Placering på ett SÄBO.

Om du är en arbetsterapeut eller Fysioterapeut med körkort och erfarenhet av verksamhetsledning eller motsvarande är du varmt välkommen att söka.

Att ta jobb som arbetsterapeut via Agila arbetsterapeutbemanning

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Arbetsterapeut inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Arbetsterapeutarbete i Gävleborg

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Clara Söderström
Clara Söderström / Konsultchef
Gävleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vfjwbåi hqrsno Xyhwn
Tidsperiod
23-32
Efterfrågad kompetens
Arbetsterapeut eller Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Awndvgattqjs de fadhc Cvmyiæm
Region/kommun
Gävleborg/Rlcqyæo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka