Vi söker fysioterapeut till fysioterapeutbemanningsuppdrag i Gotland

Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på sjukhus.

Vår uppdragsgivare har behov av fysioterapeut som kan stärka upp verksamheten. Du kommer att ha en grundplacering på en avdelning men kommer att arbeta på flera avdelningar på Visby lasarett vid behov.

Krav på minst två års erfarenhet som legitimerad fysioterapeut. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är önskvärt.

Låter det intressant?

Att ta uppdrag som fysioterapeut via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som fysioterapeut hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Fysioterapeutjobb Gotland

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Gotland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Djstv Mlkfxiqm IV & NY
Tidsperiod
1 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yomvqe Emwmbuq fefgd Etwks
Region/kommun
Gotland/Cwpgiuu
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka