Agila söker fysioterapeut till fysioterapeutbemanningsuppdrag

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Detta privata boende är i behov av en konsult för att stärka upp verksamheten.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter för konsult inom privat äldreomsorg. Du arbetar tvärprofessionellt. För dig med intresse av äldreomsorg väntar ett omväxlande, lärorikt och roligt arbete tillsammans med trevliga kollegor.

Har du ett genuint intresse av äldreomsorg? Kontakta oss redan idag.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som fysioterapeut

Som fysioterapeut hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta fysioterapeutjobb i Halland

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som fysioterapeut hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lydia Karlström
Lydia Karlström / Konsultchef
Halland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Irsmuwh Pnhluokjiaxg YS & UU
Tidsperiod
31-32
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oqylayikkagq bd hebfh Dijaqvuf
Region/kommun
Halland/Rfdblixi
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka