Ledigt jobb för fysioterapeut i Jönköping

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag!

Här väntar ett spännande uppdrag som konsult där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kan förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter som konsult på mottagningen såsom att bedöma, utreda, diagnostisera och behandla patienter med varierande sjukdomstillstånd. Du arbetar både självständigt och tillsammans med övriga professioner för att erbjuda en god vård till alla patienter.

Verksamheten har behov en konsult med minst 1 års tidigare erfarenhet av primärvård.

Fysioterapeutarbete hos Agila fysioterapeut

Arbetet som fysioterapeut hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Jönköping en spännande plats för fysioterapeutjobb

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ronja Pettersson
Ronja Pettersson / Konsultchef
Jönköping
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bmeht Yæpn - Geibfr Våhblpdboui
Tidsperiod
3-9
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wqvxkdovfsq e hahhe Gblwjqlr
Region/kommun
Jönköping/Veybwxut
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka