Bemanningsarbete för fysioterapeut i Kalmar

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en fysioterapeut för arbete inom Kriminalvården.

Du kan förvänta dig ett intressant och lärorikt uppdrag med stor variation i det dagliga arbetet. Du kommer självständigt ta emot, bedöma och behandla ett brett spektrum av patienter med varierande diagnoser.

Tidigare erfarenhet av primärvård är önskvärt. Välkommen att ansöka!

Varför ta fysioterapeutuppdrag hos Agila?

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som fysioterapeut. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som fysioterapeut. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför fysioterapeutarbete i Kalmar?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rrhixbdyxæqhtc Tnhbha
Tidsperiod
9-9 (2025)
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dxuspenwbbswd d dge bb Wqibjo
Region/kommun
Kalmar/Vgpkyf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka