Fysioterapeut sökes till uppdrag i Kronoberg

Är du konsult och vill arbeta på ett sjukhus som ligger i framkant med dagens medicinska utveckling? Då ska du söka uppdraget.

Denna vårdenhet bedriver en professionell vård för personer med lungsjukdomar. Här arbetar olika yrkesgrupper som till exempel läkare och sjuksköterskor. Målet är att alla patienter ska erbjudas en god och trygg vård samt få ett gott bemötande. I rollen som konsult ingår omvårdnadsansvar, hantering av läkemedel och samverkan med övriga vårdgivare.

De söker dig som är fysioterapeut, gärna med tidigare erfarenhet.

Fysioterapeutuppdrag hos Agila fysioterapeut

Arbetet som fysioterapeut hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför fysioterapeutuppdrag i Kronoberg?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yqjgmiv ibfyrbnu, Rdbwbrxqysre ldiscqnwartnli
Tidsperiod
34-47
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bhfbaypttj f idcia Aahwish
Region/kommun
Kronoberg/Sxmgjan
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka