Vi söker fysioterapeut till fysioterapeutbemanningsuppdrag

Vill du utvecklas i din roll? Då kan detta uppdrag vara något för dig.

I denna verksamhet bor brukare som behöver insatser i vardagen. De bor även personer på särskilda boenden med varierande diagnoser. Enheten bedriver patientnära vård och arbetar tvärprofessionellt.

De söker dig, med ett genuint intresse av kommunal verksamhet.

Varför ta fysioterapeutuppdrag hos Agila?

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, fysioterapeut, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Norrbotten en spännande plats för fysioterapeutarbete

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som fysioterapeut hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Linda Bylund
Linda Bylund / Konsultchef
Norrbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oæbmvgaqy agevpy Acrjg
Tidsperiod
16-35
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rkcjnmxryesnu e-he adiha Råkgweyov
Region/kommun
Norrbotten/Uåcyrboyy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka