Fysioterapeut sökes till tjänst i Sigtuna

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en arbetsterapeut för arbete inom kommunal verksamhet.

Som arbetsterapeut kommer du att möta brukare med varierande sjukdomstillstånd och vårdbehov. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter såsom förskrivning och uppföljning av hjälpmedel och arbeta tillsammans med resterade teamet inom kommunal verksamhet. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

Varför ta fysioterapeutuppdrag via Agila?

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Fysioterapeut hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som fysioterapeut hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Fysioterapeutjobb i Sigtuna

Från att ha varit Sveriges första stad som grundades år 970 till att idag ha landets största flygplats där fler än 24 miljoner människor årligen passerar - Sigtuna kommun, för många Sveriges ansikte utåt och framförallt första intrycket av vårt land. Förutom orten Sigtuna och Arlanda finns här även Märsta, Steninge och Rosersberg. Den mest kända mötesplatsen i Sigtuna är Våfflan där du kan äta god mat och köpa svalkande glass. Här kan du även strosa runt på deras små shoppinggator och handla allt från taxfree till lokalt konsthantverk. Kommunen har även satsat på grönska - det får aldrig vara längre än 10 minuter till ett grönområde vilket gör att kommunen har inte mindre än tio naturreservat att upptäcka.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Linda Bylund
Linda Bylund / Konsultchef
Sigtuna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yhhvdma rbcgwg XO & FW
Tidsperiod
48-50
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gænvopvhgn dc iffhb våwbht
Region/kommun
Stockholm/Sigtuna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka