Bemanningsjobb för fysioterapeut i Skåne

Söker du ett uppdrag inom kommunal verksamhet? Då har du hittat rätt!

Denna kommun söker en erfaren fysioterapeut som är redo för nya utmaningar under sommaren. Du kan förvänta dig en trygg och utvecklande arbetsplats.

Hör gärna av dig till oss om detta intresserar dig!

Att ta jobb som fysioterapeut via Agila fysioterapeutbemanning

Som fysioterapeut hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Att ta fysioterapeutarbete i Skåne

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Onlnstrnwa Iljkbj Mqgvg
Tidsperiod
25-39
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kxghvberad pbmlym dei fb Qyjsjijvrs
Region/kommun
Skåne/Cbwugwapca
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka