Vi söker fysioterapeut till uppdrag i Skåne

Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete inom regionen.

Vår uppdragsgivare har behov av fysioterapeut som kan stärka upp verksamheten. Krav på minst två års erfarenhet som legitimerad fysioterapeut. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är önskvärt.

Välkommen att söka!

Att ta uppdrag som fysioterapeut via Agila

Som fysioterapeut hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som fysioterapeut.

Fysioterapeutarbete i Skåne

Om Agila

Är du fysioterapeut och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Adyolabdpo Piuxuhqnry RV & QM
Tidsperiod
18-35
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bcsvæigj ib bidbg Bfvtxnhvib
Region/kommun
Skåne/Wvtkamdaef
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka