Ledigt jobb för fysioterapeut i Stockholm

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag? Nu söker detta rehabteam en medarbetare.

Här väntar ett spännande uppdrag som konsult där du får möjlighet att utveckla din kompetens. Du kan förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter som konsult inom ett mobilt rehabteam, du kommer bedöma, utreda, diagnostisera och behandla patienter med varierande sjukdomstillstånd. Du arbetar tillsammans med andra professioner för att erbjuda en god vård till alla patienter.

Låter det intressant, skicka in din ansökan redan idag! Sökande med intresse av kontinuitet kommer att prioriteras.

Att ta fysioterapeutjobb som fysioterapeut via Agila

I rollen som fysioterapeut hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Fysioterapeutjobb i Stockholm

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lydia Karlström
Lydia Karlström / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yhkwgnb Ebnnb Djdkal Oieyjfxidqt
Tidsperiod
16-22
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bkbogmybmmxæcxb d fbdca Åshqgkyson
Region/kommun
Stockholm/Æxsxkåtty
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka