Fysioterapeut sökes till jobb i Stockholm

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Detta äldreboende boende är i behov av en fysioterapeut på deltid för att stärka upp verksamheten.

Här väntar ett spännande arbete med omväxlande och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta nära övriga yrkesgrupper.

Önskvärt om du som söker har tidigare erfarenhet av äldreomsorg.

Kontakta din kontaktperson på Agila för vidare information om uppdraget i sig.

Fysioterapeutuppdrag hos Agila fysioterapeut

Trivs du med att arbeta som fysioterapeut men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för fysioterapeut som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Fysioterapeutjobb i Stockholm

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maya Hed
Maya Hed / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bqhigg Aågwvlkowpj
Tidsperiod
47-52
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bæeimhsafgfkvæodl ib dfeha Tærr
Region/kommun
Stockholm/Gægx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka