Agila söker fysioterapeut till uppdrag i Stockholm

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som fysioterapeut inom äldreboende. För dig som vill ha ett omväxlande och roligt arbete passar detta uppdrag perfekt.

Att ta uppdrag som fysioterapeut via Agila

Arbetet som fysioterapeut hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta fysioterapeutarbete i Stockholm

Om Agila

Är du fysioterapeut och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maya Hed
Maya Hed / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åtbwftvjdie - Vgwhn Nrtvydl
Tidsperiod
25-32
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fwfgftfcåklo b dfeif Exbrbaæ-Slw
Region/kommun
Stockholm/Irnivapxf
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka