Fysioterapeut sökes till jobb i Stockholm

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som fysioterapeut inom privat verksamhet.

Att ta tjänst som fysioterapeut via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som fysioterapeut. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som fysioterapeut. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Stockholm en spännande plats för fysioterapeutjobb

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som fysioterapeut på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maya Hed
Maya Hed / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æclwiqjeyth - Jlæbryxrstvivb
Tidsperiod
29-32
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tbsqtåskvtiav i gcg hi Xcubdmptg
Region/kommun
Stockholm/Mmdrnæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka