Bemanningsjobb för fysioterapeut i Stockholm

Vill du utvecklas i din roll som fysioterapeut? Då kan detta uppdrag vara något för dig.

Som fysioterapeut i denna verksamhet arbetar du patientnära och har ett stort eget ansvar. Enheten erbjuder en bred verksamhet där du möter patienter med varierande sjukdomar och besvär. Du kan förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter som fysioterapeut.

Tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är önskvärt. Kompetens inom äldreomsorg är meriterande.

Att arbeta som fysioterapeut via Agila

Att arbeta som fysioterapeut kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta fysioterapeutarbete i Stockholm

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lydia Karlström
Lydia Karlström / Konsultchef
Stockholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hqkmlrf Vånghlqvdlydb
Tidsperiod
24-27
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ræppjlhydsqqs ea, iceei Isodtoqmm
Region/kommun
Stockholm/Gddowtgew
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka