Agila söker fysioterapeut till fysioterapeutbemanningsuppdrag i Tierp

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats med rutinerade kollegor? Då är detta uppdrag något för dig.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som fysioterapeut inom hemtjänst. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård till patienter över 65 år. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Att ta fysioterapeutuppdrag som fysioterapeut via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som fysioterapeut med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta fysioterapeutarbete i Tierp

I Tierp kan man njuta av lugnet och närheten till naturen. Det finns också mycket att se och upptäcka. Fiskelägen, kulturmarker, slott och herrgårdar. Örbyhus Slott ligger vid Vendelsjön och är definitivt värt ett besök. Det är känt sedan 1300-talet och idag ingår även en 18-håls golfbana i slottsmiljön för den som gillar att spela golf. Största orterna i Tierps kommun är Tierp, Örbyhus och Söderfors. Ett välkänt ansikte från Tierp är poeten och dramatikern Kristina Lugn.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lydia Karlström
Lydia Karlström / Konsultchef
Tierp
Faktaruta
Uppdragsgivare
Albcc xwqejs - Cooeiæcayel Gæxwma
Tidsperiod
18-37
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gåtybdåmwo gg bbeeh Xgham
Region/kommun
Uppsala/Tierp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka