Bemanningsjobb för fysioterapeut i Uppsala

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka till denna kommun.

Här väntar ett uppdrag i en tempofylld och lärorik miljö med möjlighet att bredda sin kompetens. Arbetsuppgifter är sedvanliga inom kommunens regi.

Till detta uppdrag söker vi dig, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Fysioterapeutuppdrag via Agila fysioterapeut

Att arbeta som fysioterapeut hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Fysioterapeutarbete i Uppsala

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Linda Bylund
Linda Bylund / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dmwoct m Arapopi
Tidsperiod
5
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
- aaffa Efxxqkj
Region/kommun
Uppsala/Ebwjcjd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka