Ledigt jobb för fysioterapeut i Uppsala

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka till denna kommun.

Här väntar ett uppdrag i en tempofylld och lärorik miljö med möjlighet att bredda sin kompetens. Arbetsuppgifter är sedvanliga inom kommunens regi.

Till detta uppdrag söker vi dig, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att ta uppdrag som fysioterapeut via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som fysioterapeut. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som fysioterapeut. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför fysioterapeuttjänst i Uppsala?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa fysioterapeut. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Linda Bylund
Linda Bylund / Konsultchef
Uppsala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jgcwky o Sqakowu
Tidsperiod
48-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
- ebahg Arcwvqa
Region/kommun
Uppsala/Hclxstl
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka