Agila söker fysioterapeut till uppdrag i Värmland

Letar du efter ett roligt och lärorikt uppdrag som fysioterapeut? Välkommen att söka detta uppdrag på ett privat boende.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut inom privat äldreomsorg. Du arbetar tvärprofessionellt. För dig med intresse av äldreomsorg väntar ett omväxlande, lärorikt och roligt arbete tillsammans med trevliga kollegor. Välkommen med din ansökan!

Till detta uppdrag söker vi en fysioterapeut, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats. Om du kan arbeta under en längre, sammanhängande period är det meriterande.

Att ta tjänst som fysioterapeut via Agila

I rollen som fysioterapeut hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Fysioterapeutarbete i Värmland

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Awo Yusuf
Awo Yusuf / Konsultchef
Värmland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oendxmfsh Npbkkæmrb
Tidsperiod
22-52
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ndwomåwkwgdn gh dgihb Ægiåtw
Region/kommun
Värmland/Ædyådf
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka