Agila söker fysioterapeut till uppdrag i Västerbotten

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en fysioterapeut för arbete inom kommunal verksamhet.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som fysioterapeut inom kommunen. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Låter det intressant, skicka in din ansökan redan idag!

Fysioterapeutuppdrag via Agila fysioterapeut

Som fysioterapeut hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som fysioterapeut.

Västerbotten en spännande plats för fysioterapeutuppdrag

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Linda Bylund
Linda Bylund / Konsultchef
Västerbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xqngcoducm jwuwav Fscvv
Tidsperiod
12-26
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qckonj h Skmaqtuaer Vqjjdjpepj
Region/kommun
Västerbotten/Jtxgvpnrfo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka