Vi söker fysioterapeut till uppdrag i Västra Götaland

Är du intresserad av ett nytt uppdrag? Nu söker vi en konsult för arbete på en primärvårdsklinik.

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som konsult inom primärvård.

För dig som vill ha ett omväxlande och roligt arbete passar detta uppdrag perfekt.

Att ta uppdrag som fysioterapeut via Agila

I rollen som fysioterapeut hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Västra Götaland en spännande plats för fysioterapeutuppdrag

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ola Möller
Ola Möller / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qadbxw Laåcpupy EL & KQ
Tidsperiod
3 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sæjtlnxkwnvc ab ficgh WGÅORQPA
Region/kommun
Västra Götaland/Oåchfgobif
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka