Ledigt jobb för fysioterapeut i Vingåker

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag!

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som fysioterapeut inom kommunal verksamhet. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för erbjuda en god vård till alla patienter. Arbetet är omväxlande och du arbetar nära övriga professioner på enheten.

Att ta fysioterapeutjobb som fysioterapeut via Agila

Arbetet som fysioterapeut hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför fysioterapeutjobb i Vingåker?

Vingåker är en kommun med mycket historia med anknytning till kläder. Ända sedan 1800-talet har Vingåker varit en viktig ort för konfektion och då framförallt för herrkläder. Vingåkers klädfabrik startade redan 1938. Det var i samband med fabriksnedläggningen 1997 - 1998 som Vingåkers Factory Outlet AB startades. Från början var outleten ganska liten men har idag växt till att bli 6000m2 stor. Idag åker många hit just för att shoppa. En annan trevlig sevärdhet är Säfstaholms Slott. Här visas unika sommarutställningar och på vintertid visas delar av en av Sveriges största privata konstsamlingar.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Madeleine Löfving
Madeleine Löfving / Teamleader
Vingåker
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wqjaæjure otfhbn NT & KX
Tidsperiod
13-33
Efterfrågad kompetens
Fysioterapeut
Informationen uppdaterades
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Veinæughd lhuadv ieb ba Fwcmæiut
Region/kommun
Södermanland/Vingåker
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka