Ledigt jobb för allmänläkare i Älmhult

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Denna vårdcentral behöver stärka upp sitt team med ytterligare en medarbetare. Hit vänder sig patienter i alla åldrar för vård och stöttning kring sin hälsa och livsstil.

Vårdcentralen erbjuder grundläggande hälso- och sjukvård för alla åldersgrupper, rådgivning, rehabilitering, förebyggande hälsoinsatser, barnhälsovård och psykiatrikompetens.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet kring arbete inom primärvård.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som allmänläkare

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som allmänläkare hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Älmhult en spännande plats för läkartjänst

Älmhult är hem till en av Sveriges absolut kändaste personer och företag. Det var i Älmhult som Ingvar Kamprad och hans IKEA öppnade sin allra första möbelutställning 1953 för att fem år senare slå upp portarna till världens första IKEA-varuhus. En annan världskändis som är föddes i kommunen 1707 är vetenskapsmannen Carl von Linné. I Råshult finns idag ett kulturreservat med åkrar, ängar och trädgårdar som man kan besöka. Här finns också ett museum som visar hans barndomsmiljö. På somrarna hålls här mängder av olika evenemang.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Älmhult
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kjpåq Ts
Tidsperiod
51-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pyåråfræokw dd fbf da FYJÆT
Region/kommun
Kronoberg/Älmhult
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka