Allmänläkare sökes till jobb i Älvsbyn

Till denna hälsocentral sökes nu en läkare som kan stärka teamet. Här arbetar personal med mångårig erfarenhet och kompetens. Hälsocentralen har ett brett vårdutbud med bland annat läkarmottagning, lab, barnavårdscentral, MVC och flera olika specialistmottagningar.

I arbetet ingår att undersöka, bedöma och behandla både vuxna och barn. Du kommer att ta emot patienter på drop-in så väl som inplanerade besök.

För uppdraget sökes främst en specialist i allmänmedicin, men även en läkare med god primärvårdsvana är välkommen att söka rollen. Tidigare erfarenhet av glesbygdsarbete är meriterande.

Att jobba som allmänläkare via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som allmänläkare hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Läkarjobb i Älvsbyn

Älvsbyn kallas ”Norrbottens pärla” då det uppifrån sett ser ut som en ädelsten. Genom kommunen rinner Piteälven som det går att både fiska och prova på forsränning i. Storforsen går genom älven och är Europas största oreglerade fors på 5 km. Alla har väl någon gång ätit en Polakaka. Det goda och kända brödet kommer faktiskt härifrån och i Älvsbyn kan man besöka Bagerimuseet. Här berättas det om bygdens bagerinäring, Polarbröds historia och det gamla bokhantverk som är bevarat sedan förra sekelskiftet. Den kända filmen Jägarna (1996) är inspirerad av ett verkligt fall av organiserad tjuvjakt i Norrbotten, den så kallade Kalixhärvan och är inspelad i Älvsbyn.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Älvsbyn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ænecsqox TO
Tidsperiod
5 (2024), 11 (2024)-17 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tjahstiæqvm gf fha df ÅRTJQGR
Region/kommun
Norrbotten/Älvsbyn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka