Agila söker allmänläkare till uppdrag i Älvsbyn

Till denna hälsocentral sökes nu en läkare som kan stärka teamet. Här arbetar personal med mångårig erfarenhet och kompetens. Hälsocentralen har ett brett vårdutbud med bland annat läkarmottagning, lab, barnavårdscentral, MVC och flera olika specialistmottagningar.

I arbetet ingår att undersöka, bedöma och behandla både vuxna och barn. Du kommer att ta emot patienter på drop-in så väl som inplanerade besök.

För uppdraget sökes främst en specialist i allmänmedicin, men även en läkare med god primärvårdsvana är välkommen att söka rollen. Tidigare erfarenhet av glesbygdsarbete är meriterande.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som allmänläkare

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför läkararbete i Älvsbyn?

Älvsbyn kallas ”Norrbottens pärla” då det uppifrån sett ser ut som en ädelsten. Genom kommunen rinner Piteälven som det går att både fiska och prova på forsränning i. Storforsen går genom älven och är Europas största oreglerade fors på 5 km. Alla har väl någon gång ätit en Polakaka. Det goda och kända brödet kommer faktiskt härifrån och i Älvsbyn kan man besöka Bagerimuseet. Här berättas det om bygdens bagerinäring, Polarbröds historia och det gamla bokhantverk som är bevarat sedan förra sekelskiftet. Den kända filmen Jägarna (1996) är inspirerad av ett verkligt fall av organiserad tjuvjakt i Norrbotten, den så kallade Kalixhärvan och är inspelad i Älvsbyn.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Älvsbyn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åkkbqhip JA
Tidsperiod
17-18, 20, 23, 25, 27-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aehrwwlædxl hg bic da ÅYRBXTH
Region/kommun
Norrbotten/Älvsbyn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka