Agila söker internmedicinare till uppdrag i Ängelholm

Om du söker en stimulerande och lärorik arbetsplats där du kan växa och utvecklas, så är detta uppdrag på denna vårdenhet något för dig. Det stora patientflödet erbjuder en unik möjlighet att få utmaningar och varje dag lära dig nya saker i din yrkesroll.

Här bedrivs specialiserad rehabilitering inom både öppen- och slutenvård. På kliniken vårdas bland annat patienter som haft en stroke eller annan neurologisk sjukdom.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter inom angivet kompetensområde.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att jobba som läkare via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Att ta läkaruppdrag i Ängelholm

Ängelholm är en kuststad, vackert belägen i nordvästra Skåne. På somrarna är Ängelholm en turiststad och det som lockar mest är den 6 kilometer långa sandstranden utanför staden. Kommunen upplevs av många som den perfekta boendeorten. Med sitt läge vid västkusten i den händelserika Öresundsregionen och med skog och hav alldeles inpå husknuten, lever man gott här. Ängelholm bjuder både på härlig shopping och bra restauranger. För den konstintresserade finns här också många ateljéer och gallerier att besöka. Ett känt ansikte från Ängelholm är sångerskan Jill Johnson.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamleader
Ängelholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æakiihnubb luaxseg, Sssrjlcaasqpsvoknaggm
Tidsperiod
35-48
Efterfrågad kompetens
Geriatrik, Internmedicin allmän, Rehabiliteringsmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mtdhsoånrdojaoåhuu fT cif ac Æadlerhyk
Region/kommun
Skåne/Ängelholm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka