Agila söker internmedicinare till läkarbemanningsuppdrag i Ängelholm

Denna sjukhus söker nu en läkare som kan arbeta på lung- och allergimottagningen. Hit kommer patienter för att undersökas och behandlas för en rad olika lungåkommor. Du kan bland annat komma att hantera KOL, kronisk andningssvikt, astma och allergisjukdomar.

I arbetet ingår självständigt mottagningsarbete, samt att stötta sjuksköterskorna på sektionen. Även att konsultera resten av medicinkliniken i lungrelaterade åkommor ingår i uppdraget.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Varför ta läkararbete hos Agila?

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som internmedicinare på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkartjänst i Ängelholm

Ängelholm är en kuststad, vackert belägen i nordvästra Skåne. På somrarna är Ängelholm en turiststad och det som lockar mest är den 6 kilometer långa sandstranden utanför staden. Kommunen upplevs av många som den perfekta boendeorten. Med sitt läge vid västkusten i den händelserika Öresundsregionen och med skog och hav alldeles inpå husknuten, lever man gott här. Ängelholm bjuder både på härlig shopping och bra restauranger. För den konstintresserade finns här också många ateljéer och gallerier att besöka. Ett känt ansikte från Ängelholm är sångerskan Jill Johnson.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Ängelholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æcaeaqhqqa uwrsrjt, Jur ha-id/Dkjtxbyktsgsura
Tidsperiod
51-26 (2023)
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Freytlåvgegwpuæqsu iP Æpmiwkhwa
Region/kommun
Skåne/Ängelholm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka