Nefrolog sökes till jobb i Ängelholm

Om du är intresserad av en spännande och utvecklande roll kan detta uppdrag vara precis rätt för dig!

På denna avdelning välkomnar de patienter som behöver utreda sin njurfunktion samt de som har genomgått en njurtransplantation och behöver regelbunden uppföljning och kontroller.

Sjukhuset erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att delta i utredningar och bedömningar av patienternas njurar.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom njurmedicin.

Att ta tjänst som nefrolog via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som nefrolog med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Läkaruppdrag i Ängelholm

Ängelholm är en kuststad, vackert belägen i nordvästra Skåne. På somrarna är Ängelholm en turiststad och det som lockar mest är den 6 kilometer långa sandstranden utanför staden. Kommunen upplevs av många som den perfekta boendeorten. Med sitt läge vid västkusten i den händelserika Öresundsregionen och med skog och hav alldeles inpå husknuten, lever man gott här. Ängelholm bjuder både på härlig shopping och bra restauranger. För den konstintresserade finns här också många ateljéer och gallerier att besöka. Ett känt ansikte från Ängelholm är sångerskan Jill Johnson.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Ängelholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æjjgilshgt Homliim, Emrwtdurefl
Tidsperiod
1 (2024)-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Medicinska njursjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dftnnfåxupdtetævce fK ghe fe Åislxyqxy
Region/kommun
Skåne/Ängelholm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka