Ledigt jobb för nefrolog i Ängelholm

Om du är intresserad av en spännande och utvecklande roll kan detta uppdrag vara precis rätt för dig!

På denna avdelning välkomnar de patienter som behöver utreda sin njurfunktion samt de som har genomgått en njurtransplantation och behöver regelbunden uppföljning och kontroller.

Sjukhuset erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att delta i utredningar och bedömningar av patienternas njurar.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom njurmedicin.

Varför ta läkararbete via Agila?

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Ängelholm en spännande plats för läkarjobb

Ängelholm är en kuststad, vackert belägen i nordvästra Skåne. På somrarna är Ängelholm en turiststad och det som lockar mest är den 6 kilometer långa sandstranden utanför staden. Kommunen upplevs av många som den perfekta boendeorten. Med sitt läge vid västkusten i den händelserika Öresundsregionen och med skog och hav alldeles inpå husknuten, lever man gott här. Ängelholm bjuder både på härlig shopping och bra restauranger. För den konstintresserade finns här också många ateljéer och gallerier att besöka. Ett känt ansikte från Ängelholm är sångerskan Jill Johnson.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Ängelholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åcjeufhalt Lohmjmo, Cswrjwxaddu
Tidsperiod
18
Efterfrågad kompetens
Medicinska njursjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gebeciæiisvoqcætki cS cfa de Æwfrmldwy
Region/kommun
Skåne/Ängelholm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka