Bemanningsuppdrag för internmedicinare i Ängelholm

Är du redo för en ny utmaning? Rehab- och geriatrikkliniken på detta sjukhus söker fler läkare till sin verksamhet. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård till alla patienter.

Här bedrivs specialiserad rehabilitering inom både öppen- och slutenvård. På kliniken vårdas bland annat patienter som haft en stroke eller annan neurologisk sjukdom. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter inom angivet kompetensområde.

De söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Läkarjobb hos Agila internmedicinare

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Läkarjobb i Ängelholm

Ängelholm är en kuststad, vackert belägen i nordvästra Skåne. På somrarna är Ängelholm en turiststad och det som lockar mest är den 6 kilometer långa sandstranden utanför staden. Kommunen upplevs av många som den perfekta boendeorten. Med sitt läge vid västkusten i den händelserika Öresundsregionen och med skog och hav alldeles inpå husknuten, lever man gott här. Ängelholm bjuder både på härlig shopping och bra restauranger. För den konstintresserade finns här också många ateljéer och gallerier att besöka. Ett känt ansikte från Ängelholm är sångerskan Jill Johnson.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Ängelholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æjlirvrduj quvpblr, Fjejc/Oorjbmmkdahfxbg
Tidsperiod
2 (2024)-4 (2024), 6 (2024)-7 (2024), 10 (2024)-12 (2024), 14 (2024)-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Geriatrik, Internmedicin allmän eller Neurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jfvravåtbrysfwåerx hH eagga ÆLUAUTUNC
Region/kommun
Skåne/Ängelholm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka