Allmänpsykiatriker sökes till uppdrag i Ålesund

Mottagningen söker en passionerad och engagerad individ att bli en del av teamet. Som medarbetare på mottagningen kommer du att arbeta med att stödja och vårda patienter, främja deras välmående och erbjuda en trygg och omtänksam miljö för dem att trivas i.

Arbetsuppgifterna på mottagningen innefattar bland annat att utföra bedömningar, skapa individuella vårdplaner och implementera olika behandlingsmetoder för att hjälpa patienterna med deras olika utmaningar.

Varför ta läkartjänst via Agila?

Som allmänpsykiatriker hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Ålesund en spännande plats för läkarjobb

Det är ingen slump att Ålesund och dess omgivningar är bland de mest besökta platserna i Norge. Många använder jugendstaden som utgångspunkt för utflykter till den berömda, UNESCO-skyddade Geirangerfjorden, fågelön Runde och de snöklädda fjälltopparna vid Hjørundfjorden och Sunnmørsalperna. Närmsta flygplats är Ålesunds flygplats som är en flygplats på ön Vigra i Giske kommun. Härifrån går det inrikesflyg till och från, Bergen, Oslo, Stavanger och Trondheim. Till och från flygplatsen tar du dig enkelt genom direktanslutna flygbussarna. Ålesund sträcker ut sig över ett antal öar i Atlanten. Staden är framför allt känd för sin arkitektur i jugendstil, som byggdes upp år 1904 efter en förödande brand.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Ålesund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æqxpngr car, Colo - Søywjdmoyewyn FYSH
Tidsperiod
16-20, 23, 26-27, 30-31, 34-35
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pjicgkuiwlxmkn eg gbgd Åsecgvs
Region/kommun
Møre og Romsdal/Ålesund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka