Agila söker allmänläkare till uppdrag i Ånge

Till denna vårdcentral söker vi nu en läkare som vill ge nära och trygg vård, oavsett var i livet patienten befinner sig. Arbetet kommer att innebära sedvanligt vårdcentralsarbete med drop-in-mottagning och inplanerade patientbesök. Som läkare får du möjlighet att utreda och behandla såväl barn som vuxna med varierande sjukdomstillstånd.

Sökande till denna tjänst bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare med tidigare primärvårdsvana.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför läkarjobb i Ånge?

För länge sedan var Ånge glest befolkat och de främsta sysselsättningarna var jakt och jordbruk. Men vid 1877 när man byggde ut järnvägen blev Ånge en viktig knutpunkt och växte till ett stationssamhälle. Naturen i Ånge är otroligt vacker och här är friluftsaktiviteter stort. Jämtgavelns är ett 3000 hektar stort naturreservat som ligger norr om sjön Torringen. Här kan man tälta, fiska och vandra i skogen. Vikbron är med sina 133 meter Sveriges längsta träbro. Den byggdes 1887-88 i protest mot den tullavgift som skulle betalas för den dåvarande bron. Bron är unik i sitt slag och är idag ett byggnadsminne som absolut är värt att åka ut och titta på om man är i kommunen.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Eva-Linn Bolander
Eva-Linn Bolander / Konsultchef
Ånge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æfvb IJ
Tidsperiod
13, 15
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aklwewuhh d cdi ib ÅWHR
Region/kommun
Västernorrland/Ånge
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka