Bemanningstjänst för allmänläkare i Ånge

Till denna vårdcentral söker vi nu en läkare som vill ge nära och trygg vård, oavsett var i livet patienten befinner sig. Arbetet kommer att innebära sedvanligt vårdcentralsarbete med drop-in-mottagning och inplanerade patientbesök. Som läkare får du möjlighet att utreda och behandla såväl barn som vuxna med varierande sjukdomstillstånd.

Sökande till denna tjänst bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare med tidigare primärvårdsvana.

Läkartjänst via Agila allmänläkare

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som allmänläkare, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varför läkaruppdrag i Ånge?

För länge sedan var Ånge glest befolkat och de främsta sysselsättningarna var jakt och jordbruk. Men vid 1877 när man byggde ut järnvägen blev Ånge en viktig knutpunkt och växte till ett stationssamhälle. Naturen i Ånge är otroligt vacker och här är friluftsaktiviteter stort. Jämtgavelns är ett 3000 hektar stort naturreservat som ligger norr om sjön Torringen. Här kan man tälta, fiska och vandra i skogen. Vikbron är med sina 133 meter Sveriges längsta träbro. Den byggdes 1887-88 i protest mot den tullavgift som skulle betalas för den dåvarande bron. Bron är unik i sitt slag och är idag ett byggnadsminne som absolut är värt att åka ut och titta på om man är i kommunen.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Eva-Linn Bolander
Eva-Linn Bolander / Konsultchef
Ånge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ænpp KV
Tidsperiod
22-34
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bpgxmlwfi c cha cc ÆPVO
Region/kommun
Västernorrland/Ånge
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka