Allmänläkare sökes till tjänst i Ånge

Till denna vårdcentral söker vi nu en läkare som vill ge nära och trygg vård, oavsett var i livet patienten befinner sig. Arbetet kommer att innebära sedvanligt vårdcentralsarbete med drop-in-mottagning och inplanerade patientbesök. Som läkare får du möjlighet att utreda och behandla såväl barn som vuxna med varierande sjukdomstillstånd.

Sökande till denna tjänst bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare med tidigare primärvårdsvana.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta läkarjobb i Ånge

För länge sedan var Ånge glest befolkat och de främsta sysselsättningarna var jakt och jordbruk. Men vid 1877 när man byggde ut järnvägen blev Ånge en viktig knutpunkt och växte till ett stationssamhälle. Naturen i Ånge är otroligt vacker och här är friluftsaktiviteter stort. Jämtgavelns är ett 3000 hektar stort naturreservat som ligger norr om sjön Torringen. Här kan man tälta, fiska och vandra i skogen. Vikbron är med sina 133 meter Sveriges längsta träbro. Den byggdes 1887-88 i protest mot den tullavgift som skulle betalas för den dåvarande bron. Bron är unik i sitt slag och är idag ett byggnadsminne som absolut är värt att åka ut och titta på om man är i kommunen.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Ånge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ådna DN
Tidsperiod
51-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uxhbpibay e ÅVIJ
Region/kommun
Västernorrland/Ånge
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka