Vi söker läkare till läkarbemanningsuppdrag i Ånge

Till denna vårdcentral söker vi nu en läkare som vill ge nära och trygg vård, oavsett var i livet patienten befinner sig. Arbetet kommer att innebära sedvanligt vårdcentralsarbete med drop-in-mottagning och inplanerade patientbesök. Som läkare får du möjlighet att utreda och behandla såväl barn som vuxna med varierande sjukdomstillstånd.

Sökande till denna tjänst bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare med tidigare primärvårdsvana.

Varför ta läkarjobb via Agila?

Arbetet som läkare hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Läkarjobb i Ånge

För länge sedan var Ånge glest befolkat och de främsta sysselsättningarna var jakt och jordbruk. Men vid 1877 när man byggde ut järnvägen blev Ånge en viktig knutpunkt och växte till ett stationssamhälle. Naturen i Ånge är otroligt vacker och här är friluftsaktiviteter stort. Jämtgavelns är ett 3000 hektar stort naturreservat som ligger norr om sjön Torringen. Här kan man tälta, fiska och vandra i skogen. Vikbron är med sina 133 meter Sveriges längsta träbro. Den byggdes 1887-88 i protest mot den tullavgift som skulle betalas för den dåvarande bron. Bron är unik i sitt slag och är idag ett byggnadsminne som absolut är värt att åka ut och titta på om man är i kommunen.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamleader
Ånge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æsvx CX
Tidsperiod
48, 50-5 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Liblbpfly a ÅFLT
Region/kommun
Västernorrland/Ånge
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka