Ledigt jobb för allmänläkare i Årjäng

Denna vårdcentral har behov av en läkare till sin verksamhet.

Hit kommer patienter i alla åldrar med varierande sjukdomar och besvär. I uppdraget ingår sedvanligt primärvårdsarbete där både drop-in-mottagning och inplanerade besök förekommer. För dig som vill ha ett roligt och stimulerande arbete tillsammans med trevliga kollegor väntar en spännande roll.

De söker en ST-läkare med primärvårdsvana, alternativt en allmänspecialist.

Att ta läkararbete som allmänläkare via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Läkartjänst i Årjäng

Vid gränsen till Norge i härliga Värmland hittar du kommunen Årjäng. Kommunen ligger centralt placerad nära E18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket gör att du har nära till två större städer. I Årjäng finns ett stort utbud av naturnära aktiviteter. Paddla, vandra, cykla, rid eller fiska, välj det som du tycker om bäst! Här hittar du också Svergeis vackraste travbana, Årjängstravet. På somrarna hålls här många spännande lopp. Årjängstrollet är kommunens kändis och föddes 1972. Det är ett 8 meter högt och 3,5 meter brett trätroll som kommit till från inspiration från Tore Skogmans saga och skiva ”Årjängstroll”.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Årjäng
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æcnåsg Vi
Tidsperiod
1 (2023), 5 (2023), 7 (2023)-9 (2023), 11 (2023), 13 (2023), 16 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gpguelvis eh gbf be ÆJQÅMD
Region/kommun
Värmland/Årjäng
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka