Ledigt jobb för allmänläkare i Årjäng

Denna vårdcentral har behov av en läkare till sin verksamhet.

Hit kommer patienter i alla åldrar med varierande sjukdomar och besvär. I uppdraget ingår sedvanligt primärvårdsarbete där både drop-in-mottagning och inplanerade besök förekommer. För dig som vill ha ett roligt och stimulerande arbete tillsammans med trevliga kollegor väntar en spännande roll.

Varför ta läkaruppdrag hos Agila?

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som allmänläkare, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Årjäng en spännande plats för läkarjobb

Vid gränsen till Norge i härliga Värmland hittar du kommunen Årjäng. Kommunen ligger centralt placerad nära E18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket gör att du har nära till två större städer. I Årjäng finns ett stort utbud av naturnära aktiviteter. Paddla, vandra, cykla, rid eller fiska, välj det som du tycker om bäst! Här hittar du också Svergeis vackraste travbana, Årjängstravet. På somrarna hålls här många spännande lopp. Årjängstrollet är kommunens kändis och föddes 1972. Det är ett 8 meter högt och 3,5 meter brett trätroll som kommit till från inspiration från Tore Skogmans saga och skiva ”Årjängstroll”.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Årjäng
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åohåha Pf
Tidsperiod
18, 22, 24-32, 34
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vuhxneweh db gchhh ÅYPÅVX
Region/kommun
Värmland/Årjäng
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka