Läkare sökes till jobb i Åsele

Ifall du är en ansvarstagande person med god samarbetsförmåga, så kommer du definitivt att trivas i teamet på denna enhet. Så om du vill vara en del av ett team som strävar efter att uppnå samma mål, är det här rätt plats för dig!

Vill du jobba inom primärvården och hjälpa patienter med alla typer av hälsofrågor? Sök då denna tjänst där du får ge råd och vård, stöd till föräldrar och hjälpa patienter med livsstilsförändringar. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma och arbetet innebär sedvanligt mottagningsarbete på hälsocentral.

Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som läkare

I rollen som läkare hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Åsele en spännande plats för läkartjänst

Åsele kommun består av de två orterna Åsele och Fredrika samt flera små byar. Landskapet består till stor del av natur och det finns en hel del sevärdheter och naturupplevelser att ta sig an. Torvsjö kvarnar, ca 25 km nordväst om Åsele centrum, är en av kommunens största sevärdheter. Andra sevärdheter är Hembygdsområdet i centrum, med bl.a. en unik klädsamling, Asplunda lanthandel i Tallsjö och Buddharama tempel i Fredrika. I Åsele finner du bland annat Västerbottens enda nationalpark, Björnlandets Nationalpark. Där finner du flera vackra vandringsleder, stugor och vindskydd. Passar bra för dom som vill ut i naturen.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Åsele
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æaipw Eppqwvkgh
Tidsperiod
50-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mvfrcxljkippv ac ÅEKDA
Region/kommun
Västerbotten/Åsele
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka