Agila söker allmänläkare till uppdrag i Åsele

Ifall du är en ansvarstagande person med god samarbetsförmåga, så kommer du definitivt att trivas i teamet på denna enhet. Så om du vill vara en del av ett team som strävar efter att uppnå samma mål, är det här rätt plats för dig!

Vill du jobba inom primärvården och hjälpa patienter med alla typer av hälsofrågor? Sök då denna tjänst där du får ge råd och vård, stöd till föräldrar och hjälpa patienter med livsstilsförändringar. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma och arbetet innebär sedvanligt mottagningsarbete på hälsocentral.

Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll.

Att ta bemanningsuppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Som allmänläkare hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför läkararbete i Åsele?

Åsele kommun består av de två orterna Åsele och Fredrika samt flera små byar. Landskapet består till stor del av natur och det finns en hel del sevärdheter och naturupplevelser att ta sig an. Torvsjö kvarnar, ca 25 km nordväst om Åsele centrum, är en av kommunens största sevärdheter. Andra sevärdheter är Hembygdsområdet i centrum, med bl.a. en unik klädsamling, Asplunda lanthandel i Tallsjö och Buddharama tempel i Fredrika. I Åsele finner du bland annat Västerbottens enda nationalpark, Björnlandets Nationalpark. Där finner du flera vackra vandringsleder, stugor och vindskydd. Passar bra för dom som vill ut i naturen.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Åsele
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åcjle Umscvfskg
Tidsperiod
52-3 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gdidtgdrpiiof ad ceagg ÆYKSF
Region/kommun
Västerbotten/Åsele
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka