Bemanningstjänst för allmänläkare i Åsele

Ifall du är en ansvarstagande person med god samarbetsförmåga, så kommer du definitivt att trivas i teamet på denna enhet. Så om du vill vara en del av ett team som strävar efter att uppnå samma mål, är det här rätt plats för dig!

Vill du jobba inom primärvården och hjälpa patienter med alla typer av hälsofrågor? Sök då denna tjänst där du får ge råd och vård, stöd till föräldrar och hjälpa patienter med livsstilsförändringar. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma och arbetet innebär sedvanligt mottagningsarbete på hälsocentral.

Uppdraget passar dig som trivs att arbeta självständigt och är trygg i din roll.

Att ta läkartjänst som allmänläkare via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som allmänläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta läkartjänst i Åsele

Åsele kommun består av de två orterna Åsele och Fredrika samt flera små byar. Landskapet består till stor del av natur och det finns en hel del sevärdheter och naturupplevelser att ta sig an. Torvsjö kvarnar, ca 25 km nordväst om Åsele centrum, är en av kommunens största sevärdheter. Andra sevärdheter är Hembygdsområdet i centrum, med bl.a. en unik klädsamling, Asplunda lanthandel i Tallsjö och Buddharama tempel i Fredrika. I Åsele finner du bland annat Västerbottens enda nationalpark, Björnlandets Nationalpark. Där finner du flera vackra vandringsleder, stugor och vindskydd. Passar bra för dom som vill ut i naturen.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Åsele
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æmesh Eghuafjgs
Tidsperiod
26-27
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Västerbotten/Åsele
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka