Ledigt jobb för allmänläkare i Åtvidaberg

För dig som vill arbeta förebyggande och för en sundare livsstil passar detta uppdrag utmärkt!

På denna vårdcentral arbetar man utifrån primärvårdens honnörsord: tillgänglighet, kontinuitet, primärt ansvar, närhet, helhetssyn och samverkan. Patienterna kommer i alla åldrar och söker för såväl akuta som icke-akuta ärenden. Du som söker kan förvänta dig sedvanligt primärvårdsarbete, trevliga kollegor och en god arbetsmiljö.

För denna tjänst söker vi dig som är allmänspecialist eller geriatriker.

Att ta läkararbete som allmänläkare via Agila

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Åtvidaberg en spännande plats för läkararbete

Ett rikt friluftsliv, underbar natur och en intressant brukshistoria – det finns många anledningar att besöka Åtvidaberg. Under 1500-talet fick kopparbrytningen kommunen att blomstra och många minnen från denna epok finns väl bevarade och går att besöka här. Bland annat finns ett ekomuseum som visar besökaren historiska platser som var viktiga för brukssystemet och kopparbrytningen. Här kan du också besöka den enda fortfarande fungerande solkanonen i hela världen. Den byggdes 1853 och står på Kanonkullen vid Bysjön. Från maj till september avfyras kanonen varje dag klockan 13.00. Åtvidabergs stolthet är deras fotbollsslag som ÅFF som tillhör fotbollseliten i Sverige.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Åtvidaberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åxpsufnsmg AF
Tidsperiod
25-33
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cfogtsådhcrdgbq a diehb Æyyqsgdcnn
Region/kommun
Östergötland/Åtvidaberg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka