Bemanningstjänst för ortoped i Åtvidaberg

För dig som vill arbeta förebyggande och för en sundare livsstil passar detta uppdrag utmärkt!

På denna vårdcentral arbetar man utifrån primärvårdens honnörsord: tillgänglighet, kontinuitet, primärt ansvar, närhet, helhetssyn och samverkan. Patienterna kommer i alla åldrar och söker för såväl akuta som icke-akuta ärenden. Du som söker kan förvänta dig sedvanligt primärvårdsarbete, trevliga kollegor och en god arbetsmiljö.

För denna tjänst söker vi dig som är allmänspecialist eller geriatriker.

Att ta läkartjänst som ortoped via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som ortoped hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Läkartjänst i Åtvidaberg

Ett rikt friluftsliv, underbar natur och en intressant brukshistoria – det finns många anledningar att besöka Åtvidaberg. Under 1500-talet fick kopparbrytningen kommunen att blomstra och många minnen från denna epok finns väl bevarade och går att besöka här. Bland annat finns ett ekomuseum som visar besökaren historiska platser som var viktiga för brukssystemet och kopparbrytningen. Här kan du också besöka den enda fortfarande fungerande solkanonen i hela världen. Den byggdes 1853 och står på Kanonkullen vid Bysjön. Från maj till september avfyras kanonen varje dag klockan 13.00. Åtvidabergs stolthet är deras fotbollsslag som ÅFF som tillhör fotbollseliten i Sverige.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Åtvidaberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åajkfmeihv MD
Tidsperiod
29-33
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin, Geriatrik, Internmedicin allmän eller Ortopedi - Allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ggoytsæhosepfqg f gibhg Æavoqyquwq
Region/kommun
Östergötland/Åtvidaberg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka