Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Öckerö

Vi söker nu en läkare till denna vårdcentral för sedvanligt primärvårdsarbete.

Här finns en samlad kompetens bestående av bland annat specialistläkare i allmänmedicin, astma-KOL-sköterska, diabetessköterska, kurator samt psykolog. Tillsammans erbjuds ett professionellt omhändertagande och gott bemötande till patienter i alla åldrar. Läkarens arbete är centralt i verksamheten, och du kommer få arbeta med både drop-in-mottagning såväl som inplanerade patientbesök.

De söker efter en specialist i allmänmedicin eller en läkare med primärvårdsvana.

Att ta uppdrag som allmänläkare via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som allmänläkare, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Läkaruppdrag i Öckerö

Underbar skärgård, en fartfylld evenemangskalender och massor med trevliga restauranger. Öckerö är verkligen en liten pärla ute i Göteborgs norra skärgård. Under vikingatiden tillhörde Öckerö de norska kungarna. Varje år hålls här flera uppskattade event. Både underhållning inom konst och kultur samt flera olika sport- och hälsoaktiviteter. På vintrarna anordnar flera av restaurangerna och hotellen påkostade julbord med underhållning av kända artister och på flera platser kan man besöka mysiga marknader. Det finns flera naturreservat i kommunen. Rörö och Ersdalen är två av dem där du kan njuta av den intressanta floran och faunan eller ägna dig åt fågelskådning.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jonas Skelderholm
Jonas Skelderholm / Konsultchef
Öckerö
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åjadfæ Tæjoåihxg
Tidsperiod
48-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Riæiavcpiqww. be Åhrpjæ
Region/kommun
Västra Götaland/Öckerö
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka