Vi söker allmänläkare till uppdrag i Örebro

Till detta uppdrag söker vi dig som är flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö!

Denna enhet erbjuder planerade patientbesök då verksamheten är inriktad mot privat- och försäkringsmarknaden. Här arbetar människor i olika professioner, såsom: specialistläkare, sjuksköterskor samt undersköterskor.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Välkommen in med din ansökan idag!

Att arbeta som läkare via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är allmänläkare. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Örebro en spännande plats för läkartjänst

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Niqwy Åjvsdd Kkwcånrwthsrw
Tidsperiod
5-16
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mallandfijaklj ca Åaingv
Region/kommun
Örebro/Åruphx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka