Bemanningsjobb för allmänläkare i Örebro

Till detta uppdrag söker vi dig som är flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö!

Denna enhet erbjuder planerade patientbesök då verksamheten är inriktad mot privat- och försäkringsmarknaden. Här arbetar människor i olika professioner, såsom: specialistläkare, sjuksköterskor samt undersköterskor.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Välkommen in med din ansökan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som allmänläkare

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför läkararbete i Örebro?

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nogfx Åjcbjw Fqmgåhyhqjjjb
Tidsperiod
48-42 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Icdumgpjjqrltt eg egh ad Åokgqo
Region/kommun
Örebro/Åeqfra
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka