Vi söker allmänläkare till uppdrag i Örebro

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du utreder och behandlar patienter i livets alla skeden?

Arbetsuppgifterna på denna vårdcentral består mestadels av sedvanligt primärvårdsarbete, däribland att ge råd och vård till patienter i alla åldrar. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma. Vårdcentralen har ett brett utbud av läkare och distriktssköterskor som undersköterskor, fysioterapeuter samt medicinsk sekreterare.

Verksamheten söker dig som har gedigen erfarenhet kring hur det är att jobba inom primärvården.

Att ta bemanningsuppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

Att arbeta som allmänläkare ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Att ta läkarjobb i Örebro

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lusli Iouip YB
Tidsperiod
35-50
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bkrllsrdw. e-c iibaf Æfodna
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka