Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Örebro

Letar du nytt uppdrag? Nu söker vi dig som vill ha ett omväxlande arbete.

Verksamheten söker en läkare inom företagshälsovård. Du kan förvänta dig ett roligt och lärorikt uppdrag med stor variation i det dagliga arbetet. Du kommer självständigt ta emot, bedöma och behandla ett brett spektrum av patienter med varierande diagnoser.

Till detta uppdrag söker vi dig som är företagshälsospecialist, allmänspecialist eller legitimerad läkare med bred erfarenhet.

Varför ta läkararbete via Agila?

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Läkararbete i Örebro

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åfeglt Jjhlwc GWH
Tidsperiod
48-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin, Företagshälsovård eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wnlnno. f ÅMXFYB
Region/kommun
Örebro/Ædfnwd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka