Ledigt jobb för internmedicinare i Örebro

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du utreder och behandlar patienter i livets alla skeden?

Arbetsuppgifterna på denna vårdcentral består mestadels av sedvanligt primärvårdsarbete, däribland att ge råd och vård till patienter i alla åldrar. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma. Vårdcentralen har ett brett utbud av läkare och distriktssköterskor som undersköterskor, fysioterapeuter samt medicinsk sekreterare.

Verksamheten söker dig som har gedigen erfarenhet kring hur det är att jobba inom primärvården.

Att ta läkaruppdrag som internmedicinare via Agila

Som internmedicinare hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Att ta läkarjobb i Örebro

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qjdoj Thfhg Jr
Tidsperiod
23-34
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mpcbqetwu. e-c ihd ff ÆNAAYU
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka