Ledigt jobb för allmänläkare i Örebro

Denna verksamhet söker dig till denna vårdcentral med ljusa och fräscha lokaler. Här kan du vänta dig ett omväxlande arbete där du möter patienter i livets alla skeden, från nyfödda till äldre.

Vårdcentralen har ett brett vårdutbud och i samma byggnad finns familjecentral, kommunens dagrehab samt vårdboenden.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer bland annat att arbeta med egen mottagning, både planerade och akuta besök.

Du arbetar självständigt och i team med sjuksköterskor, kuratorer, distriktssköterskor, biomedicinska analytiker, BVC samt MVC.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet av arbete på liknande arbetsplats.

Läkararbete hos Agila allmänläkare

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Läkararbete i Örebro

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ånaayu CE
Tidsperiod
35, 38, 41-43, 45-50
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin, Internmedicin allmän eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Grbjifmvwqmljféd eh hhefi Ævxcle
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka