Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Örebro

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du utreder och behandlar patienter i livets alla skeden?

Arbetsuppgifterna på denna vårdcentral består mestadels av sedvanligt primärvårdsarbete, däribland att ge råd och vård till patienter i alla åldrar. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma. Vårdcentralen har ett brett utbud av läkare och distriktssköterskor som undersköterskor, fysioterapeuter samt medicinsk sekreterare.

Verksamheten söker dig som har gedigen erfarenhet kring hur det är att jobba inom primärvården.

Läkararbete hos Agila allmänläkare

I rollen som allmänläkare hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkarjobb i Örebro?

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Joakim Larsson
Joakim Larsson / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Thgls Fkxtc Md
Tidsperiod
52, 13 (2024), 16 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Idsrvllws. f-g hbb ci ÆKBGBO
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka