Bemanningsjobb för anestesiolog i Örebro

Anestesikliniken på detta sjukhus söker en läkare till sitt team. Verksamheten är i huvudsak inriktad på mottagningsverksamhet och dagkirurgi, men de erbjuder även slutenvård. Specialistområden inkluderar bland annat allmänkirurgi, gynekologi, kardiologi, ortopedi, urologi, ögon samt öron-näsa-hals. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på anestesiavdelning.

Enheten söker en anestesiläkare för längre uppdrag.

Att jobba som anestesiolog via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Örebro en spännande plats för läkartjänst

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Smycm Qægwnhhpobyh Åwndbf, hoxppkhe
Tidsperiod
5 (2023)-6 (2023), 9 (2023)-31 (2023)
Efterfrågad kompetens
Anestesi och intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kyovdrtivhbd f dbc ae Ålpnpg
Region/kommun
Örebro/Åjvaqr
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka